Μπάρες μπαλέτου διπλού τοιχώματος

5.0/5Customers' opinion (2)
Item number: WP2Z
72.45 Price for 1 pc.
Price incl. VAT
Delivery time: 7 days

Description (ID: 44)
Customers' opinion (2)
Ask a Question
FAQ

Βάση τοίχου διπλού μπαλέτου - κλειστή έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι


Δύο μπάρες μπαλέτου τοποθετημένες η μια πάνω από την άλλη σε όλο το πλάτος του δωματίου είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα κάθε επαγγελματικού στούντιο μπαλέτου. Επιτρέπουν μια ποικιλία ασκήσεων και προσφέρουν την απαραίτητη εργονομία για μαθητές διαφορετικών υψών.


Αυτό το βραχίονα τοίχου για δύο μπαλέτες έχει σχεδιαστεί για αξιόπιστη και επαγγελματική σύνδεση των δύο μπαλέτων στον τοίχο. Δεν διασφαλίζει μόνο ότι οι ράβδοι είναι μόνιμα στερεωμένες, αλλά και ότι οι ράβδοι είναι ομοιόμορφα σε απόσταση από τον τοίχο. Σε αυτήν την κλειστή έκδοση, οι ράβδοι μπαλέτου τοποθετούνται σε στρογγυλεμένο στήριγμα και βιδώνονται μόνιμα από κάτω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια συνεχή επιφάνεια πρόσφυσης και μια συνολική αρμονική συνολική εντύπωση.


Ο βραχίονας τοίχου μπορεί να διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή οποιοδήποτε χρώμα RAL. Επομένως, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς εάν πρέπει να παραμείνει διακριτικά στο παρασκήνιο ή να ορίσετε στοχευμένες οπτικές πινελιές. Η απόσταση μεταξύ της ράβδου μπαλέτου και του τοίχου δημιουργείται από έναν χαλύβδινο σωλήνα που μοιάζει με φιλιγκράν. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα συγκολλούνται ομοιογενώς, γεγονός που δίνει στον κάτοχο υψηλή αντοχή και αξιοπιστία.


Ο βραχίονας τοίχου της ράβδου μπαλέτου πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε η ράβδος μπαλέτου να έχει ύψος 110 cm. Για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία, τα μεμονωμένα στηρίγματα τοίχου πρέπει να εγκατασταθούν σε απόσταση 120 cm.


Χαρακτηριστικά

- βαμμένη έκδοση
-Διατίθεται σε οποιοδήποτε χρώμα RAL
- Απόσταση τοίχου 21 cm
- Κατάλληλο για μπαλέτες με διάμετρο 43 mm
- Κλειστή στερέωση του μπαλέτου
- Η απόσταση μεταξύ των ράβδων είναι 20 cm
- Πλάκα στήριξης 16 x 3 cm
- Ελαστικότητα έως περίπου 50 kg
- Παράδοση συμπεριλαμβανομένου υλικού συναρμολόγησης
- Παράδοση χωρίς μπαλέτο

    Customers who bought this item also bought: