Κινητή μπάρα μπαλέτου 150cm

5.0/5Customers' opinion (5)
Item number: SW150
Colour
Gray aluminium RAL 9007 metallic
 
Black RAL 9005
 
White RAL 9003
 
Other RAL colours
+78.75 €
470.40
Price incl. VAT
Delivery time: 2 weeks

Description (ID: 34)
Customers' opinion (5)
Ask a Question
FAQ

Μπάρα μπαλέτου μήκους 150 cm


Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση ράβδου μπαλέτου παντού. Ειδικά σε δωμάτια που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς, απαιτείται επομένως μια φορητή λύση που να είναι άμεσα διαθέσιμη όταν χρειαστεί. Αυτή η γραμμή μπαλέτου για κινητές συσκευές προσφέρει ακριβώς τις σωστές συνθήκες για αυτό. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο και είναι έτοιμο για χρήση σε χρόνο μηδέν. Δεν είναι απλώς μια βέλτιστη λύση για σχολές χορού και μπαλέτου. Προσφέρει επίσης λέσχες νέες ευκαιρίες. Και είναι ιδανικό για προπόνηση στο σπίτι.


Η μπάρα μπαλέτου συνδυάζει ευέλικτες χρήσεις με μέγιστη σταθερότητα. Η όλη κατασκευή αποτελείται από ομοιογενώς συγκολλημένο χαλύβδινο σωλήνα. Τα δύο συμπαγή πόδια είναι ιδιαίτερα φαρδιά και εξοπλισμένα με αντιολισθητικές ολισθήσεις. Εξασφαλίζουν σταθερή βάση και έτσι προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια. Οι δύο μπάρες μπαλέτου τακτοποίησαν το ένα πάνω από το άλλο υποστηρίξιμο και αποτελεσματική προπόνηση. Είναι κατασκευασμένα από άθραυστη και πολύ ελαστική οξιά ή βελανιδιά.


Τα πόδια της ράβδου μπαλέτου επικαλύπτονται με ανθεκτική στην τριβή επίστρωση σκόνης. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε μια μαύρη και ασημί έκδοση. Μια επιφανειακή επίστρωση σε οποιοδήποτε χρώμα RAL είναι επίσης δυνατή κατόπιν αιτήματος.


Χαρακτηριστικά

- Ελεύθερη εγκατάσταση χωρίς αγκύρωση
-Διόρθωση συγκολλημένης δομής από χάλυβα
-66 εκατοστά πόδια
Αντιολισθητικά ανεμόπτερα
- Δύο μπαλέτες πλάτους 150 cm
- Ύψος μπαρ 85 και 110 cm
-2 μπαστούνια από ξύλο τέφρας
- Διάμετρος ράβδου μπαλέτου 50 mm
- Βάρος 18-20 kg
- Μέρη χάλυβα με ανθεκτική στην τριβή επίστρωση σκόνης
- Τυπική έκδοση Schwaz, ασημί, λευκό
- Ειδική έκδοση σε όλα τα χρώματα RAL

    Customers who bought this item also bought: