Ανεξάρτητη μπάρα μπαλέτου 200 cm

4.3/5Customers' opinion (4)
Item number: SW200
Colour
Gray aluminium RAL 9007 metallic
 
Black RAL 9005
 
White RAL 9003
 
Other RAL colours
+78.75 €
533.40
Price incl. VAT
Delivery time: 2 weeks

Description (ID: 35)
Customers' opinion (4)
Ask a Question
FAQ

Μπαρ μπαλέτου κινητού μήκους 200 cm


Κανονικά, μια σταθερή γραμμή μπαλέτου έχει νόημα μόνο σε ένα στούντιο μπαλέτου ειδικά διαμορφωμένο για αυτόν τον σκοπό. Σε δωμάτια που χρησιμοποιούνται για διαφορετικούς σκοπούς, από την άλλη πλευρά, απαιτείται μια λύση για φορητές συσκευές που μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα όταν χρειάζεται. Αυτή η μπάρα μπαλέτου μήκους 2 μέτρων προσφέρει ακριβώς τις σωστές συνθήκες για αυτό. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στο δωμάτιο και είναι έτοιμο για χρήση σε χρόνο μηδέν. Αυτό δεν τους καθιστά μόνο μια βέλτιστη λύση για σχολές χορού και μπαλέτου. Ανοίγει επίσης νέες ευκαιρίες για γυμναστήρια και κλαμπ. Και είναι ιδανικό για προσωπική προπόνηση στο σπίτι.


Η μπάρα μπαλέτου συνδυάζει τη μέγιστη ευελιξία με τη μέγιστη σταθερότητα. Είναι κατασκευασμένο από ομοιογενώς συγκολλημένους χαλύβδινους σωλήνες και επομένως είναι απολύτως ανθεκτικός στη στρέψη. Τα πόδια δεν είναι μόνο πολύ φαρδιά. Είναι επίσης εξοπλισμένα με αντιολισθητικές ολισθήσεις. Αυτό εγγυάται σταθερή βάση και συνεπώς μέγιστη ασφάλεια. Οι δύο μπάρες μπαλέτου τοποθετημένες η μια πάνω από την άλλη επιτρέπουν αποτελεσματική προπόνηση. Είναι κατασκευασμένα από άθραυστη και πολύ ελαστική οξιά ή βελανιδιά με απόλυτα λεία επιφάνεια.


Όλα τα χαλύβδινα στοιχεία της ράβδου μπαλέτου διαθέτουν ανθεκτική στην τριβή επίστρωση σκόνης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε ασπρόμαυρη έκδοση. Μια επιφανειακή επίστρωση σε οποιοδήποτε χρώμα RAL είναι επίσης δυνατή κατόπιν αιτήματος.


Χαρακτηριστικά

- Ελεύθερη εγκατάσταση χωρίς αγκύρωση
-Διόρθωση συγκολλημένης δομής από χάλυβα
-66 εκατοστά πόδια
Αντιολισθητικά ανεμόπτερα
- Δύο μπαλέτες πλάτους 200 cm
- Ύψος μπαρ 85 και 110 cm
-2 μπαλέτες από ξύλο οξιάς ή τέφρας
- Διάμετρος ράβδου μπαλέτου 50 mm
- Βάρος 18-20 kg
- Μέρη χάλυβα με ανθεκτική στην τριβή επίστρωση σκόνης
- Τυπική έκδοση Schwaz, ασημί, λευκό
- Ειδική έκδοση σε όλα τα χρώματα RAL

    Customers who bought this item also bought: