Βάση μπάρας τοίχου μοντέλο WPZ

5.0/5Customers' opinion (7)
Item number: WPZ
40.95 Price for 1 pc.
Price incl. VAT
Delivery time: 7 days

Description (ID: 41)
Customers' opinion (7)
Ask a Question
FAQ

Βάση τοίχου μπαλέτου - κλειστή έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι


Ένα συνεχές μπαλέτο δεν είναι μόνο μέρος κάθε επαγγελματικού εξοπλισμένου στούντιο μπαλέτου. Το δωμάτιο στο σπίτι σας που χρησιμοποιείται για προσωπική εκπαίδευση θα πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένο με αυτό.


Αυτή η βάση στήριξης τοίχου μπαλέτου προσφέρει μια ολόπλευρη ασφαλή και επαγγελματική προσάρτηση της ράβδου μπαλέτου στον τοίχο. Δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για μια σταθερή εγκατάσταση της ράβδου, αλλά και εξασφαλίζει μια ομοιόμορφη απόσταση από τον τοίχο. Σε αυτήν την κλειστή έκδοση, η ράβδος μπαλέτου περνά μέσα από έναν σωλήνα στήριξης που έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για τη διάμετρο του και βιδώνεται σφιχτά από κάτω.


Η θήκη τοίχου ευχαριστεί με τον σκόπιμα δεσμευμένο σχεδιασμό του. Η απόσταση μεταξύ της ράβδου μπαλέτου και του τοίχου γίνεται από έναν ελαφρώς κυρτό χαλύβδινο σωλήνα. Όλα τα μέρη συγκολλούνται σταθερά μεταξύ τους και σχηματίζουν μια εξαιρετικά σταθερή κατασκευή. Η βάση είναι κατασκευασμένη από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι και έχει ματ, γυαλιστερή επιφάνεια. Αυτό όχι μόνο διευκολύνει τη μόνιμη φροντίδα. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και έτσι υποστηρίζει την ευγενική ατμόσφαιρα ενός σύγχρονου στούντιο μπαλέτου.


Ο βραχίονας τοίχου της ράβδου μπαλέτου πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε η ράβδος μπαλέτου να έχει ύψος 110 cm. Για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία, τα μεμονωμένα στηρίγματα τοίχου πρέπει να εγκατασταθούν σε απόσταση 120 cm.


Χαρακτηριστικά

- έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσισμένη επιφάνεια
- Απόσταση τοίχου 21 cm
- Κατάλληλο για μπαλέτες με διάμετρο 43 mm
- Κλειστή στερέωση του μπαλέτου
- Πλάκα τοποθέτησης 12 x 3 cm
- Ελαστικότητα έως περίπου 50 kg
- Παράδοση συμπεριλαμβανομένου υλικού συναρμολόγησης
- Παράδοση χωρίς μπαλέτο


    Customers who bought this item also bought: