Ρυθμιζόμενο ύψος ράβδου μπαλέτου

4.8/5Customers' opinion (6)
Wood
Beech
 
Ash
+7.88 €
Oak
+17.32 €
Length
i
2 brackets height adjustable with rail, mounting material and a Balettstange 100 cm
i
2 holders height adjustable with rail, mounting material and a Balettstange 125 cm
i
2 holders height adjustable with rail, mounting material and a Balettstange 150 cm
i
2 brackets height adjustable with rail, mounting hardware and a bar 200 cm
155.40 Price for 1 set
Price incl. VAT without Costs of shipment
Delivery time: about 1 to 3 days

Description (ID: 63)
Customers' opinion (6)
Ask a Question
FAQ

Ρυθμιζόμενο ύψος ράβδου μπαλέτου


Εκτός από έναν καθρέφτη μεγάλου μεγέθους, ένα συμπαγές μπαλέτο αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε επαγγελματικού στούντιο μπαλέτου. Όχι μόνο η ράβδος πρέπει να κατασκευάζεται από εξαιρετικά ανθεκτικό και άθραυστο ξύλο. Οι σχετικοί βραχίονες τοίχου πρέπει επίσης να πληρούν πολύ ειδικές απαιτήσεις όσον αφορά την εργονομία και τη λειτουργικότητα.


Αυτή η ειδική βάση στήριξης τοίχου μπαλέτου δεν είναι απλώς βιδωμένη στον τοίχο και έτσι έχει μια ακίνητη θέση που δεν είναι τόσο εύκολο να αλλάξει. Αντ 'αυτού, το στήριγμα τοίχου λειτουργεί σε ειδική ράγα προφίλ αλουμινίου. Βιδώνεται κάθετα στον τοίχο και επιτρέπει τη γρήγορη και ασφαλή ρύθμιση της ράβδου μπαλέτου.


Ένας τέτοιος μεταβλητός κάτοχος τοίχου μπαλέτου είναι ιδανικός εάν το στούντιο μπαλέτου επισκέπτεται εξίσου παιδιά και ενήλικες, για παράδειγμα. Χάρη στην γρήγορη ρύθμιση ύψους, μπορεί να προσαρμοστεί βέλτιστα σε διαφορετικές μετρήσεις αμαξώματος και έτσι προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για ασυμβίβαστη προπόνηση.Διαφορετικά είναι ένα σετ βραχιόνων τοίχου και μπάρας. Αυτό σημαίνει ότι η ράβδος μπαλέτου ωθείται μέσω ενός σωλήνα στήριξης και βιδώνεται μόνιμα από κάτω. Αυτό εξασφαλίζει μια απόλυτα αξιόπιστη στερέωση - ακόμη και με υψηλά μόνιμα φορτία. Η σύνδεση μεταξύ της ράγας στερέωσης και της βάσης μπαλέτου γίνεται μέσω ενός κυρτού χαλύβδινου σωλήνα. Αυτό δίνει στον κάτοχο τοίχου έναν οπτικά συγκρατημένο και λειτουργικό σχεδιασμό που δίνει θετικές πινελιές σε κάθε στούντιο μπαλέτου. Η εξαιρετικά εύχρηστη βάση είναι κατασκευασμένη από βουρτσισμένο ανοξείδωτο ατσάλι με ευχάριστη ματ επιφάνεια, γυαλιστερή

Για να διασφαλίσετε μια ασφαλή λειτουργία, πρέπει να παρέχετε ένα ρυθμιζόμενο βραχίονα τοίχου κάθε 120 cm. Το μέγιστο μήκος που μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί είναι 300 cm.


Χαρακτηριστικά


- Έκδοση από ανοξείδωτο ατσάλι με βουρτσισμένη επιφάνεια
- Απόσταση τοίχου: 21 cm
- ράβδο μπαλέτου διαμέτρου 43 mm, βαμμένο
- Προφίλ τοίχου από αλουμίνιο (Π / Υ): 28 mm / 50 cm
- Χωρητικότητα φορτίου έως περίπου 50 kg
- Περιλαμβάνεται υλικό στήριξης

    Customers who bought this item also bought: