Βελανιδιά μπαλέτου

5.0/5Customers' opinion (4)
Item number: DD
Surface
Length
32.55
Price incl. VAT
Delivery time: 7 days

Description (ID: 33)
Customers' opinion (4)
Ask a Question
FAQ

Φτιαγμένη για μέτρηση βελανιδιά μπαλέτου


Πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά μια μπάρα μπαλέτου. Δεν χρειάζεται απλώς να ταιριάζει με την υπόλοιπη εμφάνιση ενός στούντιο μπαλέτου. Πρέπει επίσης να έχει ακριβώς τις φυσικές ιδιότητες που αποτελούν μια επαγγελματική συσκευή κατάρτισης. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε σε θέση να απορροφήσετε υψηλά φορτία αιχμής, να προσφέρετε στους χορευτές ένα ασφαλές κράτημα και να νιώσετε άνετα. Ιδιότητες που μπορούν να επιτευχθούν μόνο με μπαλέτο από φυσικό ξύλο.


Το ξύλο βελανιδιάς είναι ένα από τα ιδανικά υλικά για χρήση ως μπαλέτο. Δεν είναι απλώς εξαιρετικά δύσκολο και δύσκολο. Είναι επίσης ένα ιδιαίτερα άθραυστο και χωρίς θραύσματα ξύλο, το οποίο εξασφαλίζει ασφαλή προπόνηση ακόμη και υπό ακραία πίεση. Επιπλέον, παραμορφώνεται ελάχιστα μόνο υπό υψηλή πίεση και εφελκυστικές δυνάμεις και προσφέρει μια πολύ ευχάριστη αίσθηση που μπορεί να προσφέρει μόνο ένα πραγματικό φυσικό υλικό.


Τα μπαστούνια μας είναι κατασκευασμένα από προσεκτικά επιλεγμένο και προσεκτικά αποξηραμένο ξύλο βελανιδιάς, το οποίο είναι χωρίς ρωγμές και χαρακτηρίζεται από ομοιόμορφη δομή πόρων. Μπορούν να παραγγελθούν σε διαφορετικά μήκη έως 200 cm, οπότε το τυπικό μήκος 150 cm μπορεί να παραδοθεί απευθείας από το απόθεμα ανά πάσα στιγμή. Με όλα τα άλλα μεγέθη έχετε την επιλογή και μπορείτε να καθορίσετε το επιθυμητό μήκος με ακρίβεια χιλιοστών. Μπαστούνια μπαλέτου μήκους άνω των 200 cm αποτελούνται βασικά από διάφορα μεμονωμένα μπαστούνια, τα οποία στη συνέχεια συνδέονται με ειδικά μεταλλικά μανίκια.


Χαρακτηριστικά

- Ξηρό ξύλο βελανιδιάς με ομοιόμορφη δομή
- Διάμετρος 43 mm
- Μήκος 100, 150 και 200 ​​cm
- Ακριβής κοπή σύμφωνα με τις απαιτήσεις
-Ανοχή μήκους 0,5% λόγω φυσικής συρρίκνωσης
- Ομαλή επιφάνεια χωρίς ρωγμές
- Υψηλή ακαμψία και αντοχή σε κάμψη
-Υψηλή δύναμη θραύσης
- Άνετη λαβή και αίσθηση


Εισαγάγετε το ακριβές μήκος της απαιτούμενης μπαλέτου κατά την παραγγελία στο πεδίο σχολίων.

    Customers who bought this item also bought: