Αχυρώνας μπαλέτου για το σπίτι

4.9/5Customers' opinion (33)
Wood
Beech
 
Ash
+7.88 €
Oak
+17.32 €
114.45
Price incl. VAT
Delivery time: about 1 to 3 days

Description (ID: 39)
Customers' opinion (33)
Ask a Question
FAQ

Έτοιμη συναρμολόγηση μπαλέτου στο σπίτι


Με μαθήματα μπαλέτου, είναι ιδανικό αν μπορείτε επίσης να προπονηθείτε στο σπίτι για να εξασκηθείτε και να τελειοποιήσετε αυτό που έχετε μάθει. Εκτός από έναν μεγάλο καθρέφτη, χρειάζεστε το δικό σας μπαλέτο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν είναι κατώτερο από την εκτέλεση στο στούντιο μπαλέτου. Αυτή η ράβδος μπαλέτου μήκους 150 cm παραδίδεται έτοιμη για συναρμολόγηση και είναι ιδανική για τοποθέτηση σε τοίχο σε γυμναστήριο, για παράδειγμα.


Το μπαλέτο είναι κατασκευασμένο από ξύλο οξιάς υψηλής ποιότητας. Αυτός ο τύπος ξύλου είναι εξαιρετικά άθραυστος και προσφέρει υψηλή ελαστικότητα. Επιπλέον, πείθει με μια ευχάριστα ομαλή και αντιολισθητική επιφανειακή δομή χωρίς ενοχλητικές ρωγμές. Η ράβδος είναι ελαφρώς στρογγυλεμένη και στα δύο άκρα για να αποφευχθεί τυχόν τραυματισμός.


Δύο σύγχρονα στηρίγματα τοίχου περιλαμβάνονται για τοποθέτηση σε τοίχο. Είναι εξοπλισμένα με ένα κλειστό χιτώνιο υποδοχής για την ασφαλή στερέωση της ράβδου. Σε αυτήν την κλειστή έκδοση, η ράβδος μπαλέτου βιδώνεται μόνιμα στο μανίκι στο κάτω μέρος. Οι εξαιρετικά σταθερές βάσεις είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι με ματ επιφάνεια. Μπορούν να στερεωθούν σε οποιονδήποτε επαρκή φέροντα τοίχο με τους κλειστούς γόμφους και τις βίδες.Χαρακτηριστικά

- επιλεγμένο ξύλο οξιάς
-Μήκος 150 cm
- Διάμετρος 43 mm
-Αλεσμένα άκρα
-2 βραχίονα τοίχου από ανοξείδωτο ατσάλι
- Κλειστή βάση στήριξης με βιδωτή σύνδεση από κάτω
- Απόσταση τοίχου 21 cm
- Παράδοση συμπεριλαμβανομένου υλικού συναρμολόγησης

    Customers who bought this item also bought: