Η θήκη τοίχου μπαλέτου κλείνει με λάκα

5.0/5Customers' opinion (4)
Item number: WPZM
Colour
White RAL 9003
 
Black RAL 9005
 
Gray Aluminium RAL 9007 metallic
 
RAL 3015
 
RAL 4006
 
RAL 5021
 
RAL 7016
 
On request RAL Colour
+5.15 €
51.45 Price for 1 pc.
Price incl. VAT
Delivery time: 10 days

Description (ID: 43)
Customers' opinion (4)
Ask a Question
FAQ

Βάση τοίχου μπαλέτου - κλειστή έκδοση ζωγραφισμένη


Μια συνεχής μπάρα μπαλέτου είναι απαραίτητη λεπτομέρεια εξοπλισμού για κάθε επαγγελματικά εξοπλισμένο στούντιο μπαλέτου. Ο εσωτερικός χώρος εκπαίδευσης πρέπει επίσης να είναι εξοπλισμένος με αυτό.


Αυτός ο κάτοχος τοίχου μπαλέτου είναι η τέλεια λύση για ασφαλή και επαγγελματική τοποθέτηση της ράβδου μπαλέτου στον τοίχο. Δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για μια σταθερή εγκατάσταση της ράβδου, αλλά και εξασφαλίζει ομοιόμορφη απόσταση από τον τοίχο. Σε αυτήν την κλειστή έκδοση, η ράβδος μπαλέτου περνά μέσα από έναν σωλήνα στήριξης που έχει σχεδιαστεί με ακρίβεια για τη διάμετρο του και βιδώνεται σφιχτά από κάτω.


Ο βραχίονας τοίχου μπορεί να διατίθεται σε μαύρο, λευκό ή οποιοδήποτε χρώμα RAL. Επομένως, εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς εάν πρέπει να παραμείνει διακριτικά στο παρασκήνιο ή να ορίσετε στοχευμένες οπτικές πινελιές. Η απόσταση μεταξύ της ράβδου μπαλέτου και του τοίχου δημιουργείται από έναν χαλύβδινο σωλήνα που μοιάζει με φιλιγκράν. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα συγκολλούνται ομοιογενώς, γεγονός που δίνει στον κάτοχο υψηλή αντοχή και αξιοπιστία.


Ο βραχίονας τοίχου της ράβδου μπαλέτου πρέπει να τοποθετηθεί έτσι ώστε η ράβδος μπαλέτου να έχει ύψος 110 cm. Για να διασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία, τα μεμονωμένα στηρίγματα τοίχου πρέπει να εγκατασταθούν σε απόσταση 120 cm.


Χαρακτηριστικά

- βαμμένη έκδοση
-Διατίθεται σε οποιοδήποτε χρώμα RAL
- Απόσταση τοίχου 21 cm
- Κατάλληλο για μπαλέτες με διάμετρο 43 mm
- Κλειστή στερέωση του μπαλέτου
- Πλάκα τοποθέτησης 12 x 3 cm
- Ελαστικότητα έως περίπου 50 kg
- Παράδοση συμπεριλαμβανομένου υλικού συναρμολόγησης

    Customers who bought this item also bought: